Dr. Óvári Péter

1999-ben szerezte meg diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán “cum laude” minősítéssel. Szakorvosi vizsgáját a Debreceni Egyetemen kapta 2001-ben fog-és szájbetegségekből.


2003 óta feleségével és kollégájával Dr Megyeri Renátával együtt működtetik fogorvosi  rendeléseiket. A a székesfehérvári rendelőt 2008-ban nyitották meg. 2008 óta foglalkozik fogbeültetésekkel, ebben az évben szerezte meg a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát a Semmelweis Egyetemen, Budapesten.


Az Osstem implantációs rendszer referencia orvosaként munkája fókuszában a páciensek fogazatának, s ezzel az egész arc harmóniájának funkcionális és esztétikai helyreállítása áll. 

Mindig nagy figyelmet fordít arra, hogy a profi munkavégzés mellett maximális empátiával forduljon páciensei felé, s így a fogászati kezelésekkel kapcsolatos szorongásokat, félelmeket feloldja.

2016-ban szerezte meg Master of Science diplomáját a münsteri International Medical College Szegedi Tudományegyetemmel közös, implantológia és fogsebészet szakon.


A Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának tagja.
Az International Team for Implantology tagja
A magyar mellett angolul és németül beszél.
Nős, két gyermek édesapja.